Glaszetter in Friesland 

Comfort in je woning

Je huis is de plek waar jij je terugtrekt. Na een dag hard werken vind je het liefst rust en comfort in je huis. Maar jouw huidige ramen geven toch wel veel kou af en die doorgaande weg hoor je toch wel erg goed. Je woning isoleren is een goede zaak maar ventileren is ook belangrijk.Met ventilatieroosters op de juiste plaats kan een woning perfect geventileerd worden zonder de vensters open te hoeven zetten. Wij geven  jou advies voor de beglazing die past bij jouw situatie. Afhankelijk van de levertijd kunnen wij na acht weken aan de slag. Standaard isolatieglas moet indien nodig volgens de norm vervangen worden door veiligheidsglas. Hou je warmte binnen en het geluid buiten! Dat noemen wij woningcomfort.

glaszetter friesland
glaszetter friesland

Ramen isoleren

Comfort in je woning

Je huis is de plek waar jij je terugtrekt. Na een dag hard werken vind je het liefst rust en comfort in je huis. Maar jouw huidige ramen geven toch wel veel kou af en die doorgaande weg hoor je toch wel erg goed. Gelukkig hebben wij voor iedere situatie het juiste kwaliteitsglas. Hou je warmte binnen en het geluid buiten! Dat noemen wij woningcomfort.

Wat levert het op?

R

Verbeterde isolatie

Verbeterde isolatie, zodat je stookkosten lager zijn en de temperatuur aangenamer is.

R

Rust in huis

Het is rustiger in huis, zodat je onnodige prikkels en stoorzenders voorkomt.

R

Voorkomt onveiligheid

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsglas, zodat je onveilige situaties voorkomt.

glaszetter friesland

Ramen isoleren

Hoe werkt het?

Wij komen op een gewenst moment bij jou langs en bekijken de huidige situatie. Aan de hand daarvan geven wij een vakkundig advies en sturen wij binnen 2 dagen een gespecificeerde offerte. Wil je ramen isoleren, zonwerend glas of geluid dempen? Jouw wensen nemen we mee. Na akkoord, bestellen we het glas. Na levering proberen wij binnen 2 weken het glas te plaatsen. Alle bestaande ruiten worden door ons meegenomen en afgevoerd zodat je er zelf achteraf geen werk van hebt. Kun jij mooi genieten van meer comfort in je woning.

Glassoorten:

  • HR++ Thermisch Isolerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Zonwerend glas
  • Geluidswerend glas
  • Brandwerend glas
  • Zelfreinigend glas

Wil jij meer comfort in je woning?

Robert Terpstra

Ons doel is om mensen zo goed en snel mogelijk te helpen. Geen lange wachtrijen en keuzemenuutjes, maar een kordate vakkundige aanpak!

Robert Terpstra

Ons doel is om mensen zo goed en snel mogelijk te helpen. Geen lange wachtrijen en keuzemenuutjes, maar een kordate vakkundige aanpak!

Wat klanten zeggen

Het is de investering meer dan waard

Een aantal maanden geleden zijn onze ramen rondom woonkamer/keuken vervangen door HR ++ isolatieramen.  Wat een verschil zeg. Niet alleen geluiddempend  maar ook super isolerend in warme en koude dagen. Daarmee is de temperatuur in de woning constanter en behaaglijk. Gezien de huidige energieprijzen is deze investering zeer zeker de moeite waard.

Na een deskundig en prettige voorbereiding met Robert, volgde zeer snel een aantrekkelijke offerte.  Bij grotere klussen werkt Robert samen met glasbedrijf Zuidwesthoek.  Wat ons opviel is de zeer prettige samenwerking.  De heren werken snel, heel nauwkeurig en nemen ook nog een prettige sfeer mee. Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden. Bedankt!!

ramen isoleren

Klaas en Anja

Minder stoken

Robert heeft mij goed geïnformeerd over gelaagd glas. Hij gaf een duidelijke uitleg hoe hij te werk gaat en waarom hij voor bepaald glas kiest. We hebben de ruimte geïsoleerd en gekozen voor veilig geïsoleerd glas. De warmte blijft nu veel meer in de ruimte hangen, waardoor we minder hoeven stoken. Bij Robert geldt: afspraak is afspraak. Dat is helaas niet bij iedereen vanzelfsprekend. Ik heb de visitekaartjes in mijn bus liggen en beveel Robert iedereen aan die kwaliteitsglas nodig heeft.

ramen isoleren

Jan

Verschil in de energierekening

Toen Robert met Glasservice begon, hebben wij geen moment getwijfeld om ook daarvoor met hem in zee te gaan. Robert had ons huis en ook vakantiewoning Villa Scorpio in Rijs, die wij verhuren, geschilderd. We hebben bij Villa Scorpio alle glas laten vervangen door HR++ glas. Daar zijn een paar hele aparte, ronde ramen bij en een paar grote gevelpartijen. Het is een hele klus die we met Glasservice gefaseerd aanpakken. Dat gaat altijd in goed overleg, snel en accuraat. Zo langzamerhand merken we het verschil van het nieuwe HR++ goed in de energierekening. We blijven vanzelfsprekend graag met Glasservice werken in de toekomst.

ramen isoleren

Durk en Anna

Moet ik ervoor thuisblijven?

Nee hoor, je kunt gewoon je gang gaan. Wij werken netjes en gaan respectvol met je huis om. Ook ruimen wij na de klus alles netjes op.

Wat als het slecht weer is?

In het geval van slecht weer maken we op de korte termijn een nieuwe afspraak. Natuurlijk zorgen wij direct voor een noodoplossing, wanneer dit nodig is.

Moeten wij nog ergens rekening mee houden?

Nee, wij zorgen ervoor dat jij volledig ontzorgd wordt.

Hoe weet ik wat het gaat kosten?

Wij komen bij je langs, bekijken en beoordelen de situatie en maken aan de hand daarvan een gespecificeerde offerte.

Hebben we straks ook minder last van condens?

Absoluut! Je ramen blijven droog en geven geen kou meer af. Op deze manier krijg je ook geen schimmelvorming in je kitranden. Wel zo goed voor je gezondheid!