bespaar energiekosten hr++

Bespaar energiekosten met HR++ glas

Met de stijgende energieprijzen wordt het steeds aantrekkelijker om je woning  goed te isoleren.  Zijn jouw ramen nog voorzien van standaard dubbel glas of zelfs enkel glas? Dan is een overstap op HR++glas de moeite van het overwegen waard.  HR++ is namelijk dubbel glas van hoogwaardige kwaliteit, het isoleert veel beter dan ‘gewoon’ dubbel glas of enkel glas. Je bespaart fors op je stookkosten en verdient je investering snel terug.

HR++ glas heeft  een coating aan de binnenzijde van het glas en een isolerend gas tussen de platen. Hierdoor isoleert het wel tot zes keer beter dan ‘enkel glas’. De vernieuwde kunststof afstandhouder, het aluminium kader tussen de twee lagen glas, verbetert de isolatiewaarde en voorkomt reflectie in het isolatieglas. Behalve de kou vermindert deze glassoort ook nog eens mogelijke geluidsoverlast van buitenaf.

Verschillende maatsoorten

HR++glas is in verschillende samenstellingen te bestellen. Het verschilt per situatie welke samenstelling je nodig hebt.  Het is online heel makkelijk en snel te bestellen, maar het is ook héél makkelijk om het verkeerde te bestellen. En met een beetje  pech betaal je op deze manier ook nog eens teveel. Met professionele apparatuur kunnen wij precies opmeten wel HR++ glas bij jouw woning past. Natuurlijk krijg je van ons vooraf een heldere offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

Hr++

Subsidiemogelijkheden voor HR++ glas

Er zijn verchillende subsidiemogelijkheden voor HR++ glas, op zowel landelijk als gemeentelijk niveau. Wanneer je een hypotheek af gaat sluiten kun je extra geld lenen voor energiebesparende maatregelen. Vind je het ingewikkeld of zie je door de bomen het bos niet? Ook hier helpen we jou graag bij.


Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij op energie besparen en denk je dat HR++ glas een goede optie voor jou is? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken samen welke oplossing het beste bij jouw situatie past en geven je inzicht in wat het gaat kosten. Dat kan per situatie erg verschillen.